HOME PAGE - Haberler - 23 NİSAN - ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI, EGEMENLİĞİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN!...

23 NİSAN - ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI, EGEMENLİĞİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN!...

 


2012 yılında gençlerimize okumayı sevdirmek onların doğru ve hızlı okuma, okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek, imlâlarını düzeltmek ve değişik konulara ilgi duymalarını sağlamak gibi amaçlarla kitaplığımızın Ödünç Kabartma Kitap birimini kurduk. Burada hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik eserlerin sayısı bağışçılarımızın sayesinde günden güne artıyor.

TÜRGÖK olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100 yılı kutlamaları kapsamında biz de çocuklarımıza anlamlı bir hediye vermek istedik. 2019 yılı içinde kitaplığımızdan en çok kabartma kitap isteyip okuyan yaşları 9 ila 14 arasında değişen 6 üyemizi belirledik. Mersin, Ankara, Denizli, İstanbul ve Samsun illerimizden Berfin, Feyzanur, Kaan, Evrim, Zeliha ve Evelina isimli üyelerimizi okumaya verdiklerini önemden dolayı kutluyoruz. Bunun kalıcı bir anıya dönüşmesi için kendi adlarına birer kabartma kitap basmaya karar verdik ve bunu ailelerinin de gurur duyması için özel bir mektup ve ufak bir armağan ile kendilerine bildirdik.

Kitap okumanın okul başarılarına da katkısı olduğuna inanarak bu yolda devam etmelerini diliyor; tüm çocuklarımızın bayramını ve Atamızın kurduğu meclisimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz.

İlgili videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://youtu.be/NNmqrl5QFUQ

 

Go Back