HOME PAGE - Haberler - Türkiyenin Üniversite Buluşması

Türkiyenin Üniversite Buluşması

 “Türkiye’nin Üniversite Buluşması” sloganıyla 2006 yılından bu yana Bilkent Üniversitesi Operational Research Kulübü tarafından düzenlenen Genç AKADEMİ’den bahsetmek istiyorum. Bir ulusal öğrenci sempozyumu olan Genç AKADEMİ, iki süren oturumlar şeklinde gerçekleşen bir etkinliktir. Türkiye’nin dört bir yanından etkinliğe başvuran üniversite öğrencileri ve önemli konuşmacıların buluştuğu Türkiye’nin en büyük öğrenci etkinliğidir. Etkinlik dahilinde seminer ve fuaye alanları bulunur. Amaç öğrencilerin şirket yetkililerinin ve konuşmacıların kariyer hikayelerini dinleme fırsatı elde etmesi ve fuaye alanında yetkililerle tanışarak network kurmalarıdır. “Bugünün Liderleri” ile “Geleceğin Liderleri”ni bir araya getirir. Bu sene de 18.’si, 17-18 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da bir konferans salonunda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

 

Düzenlendiği 17 senenin deneyimini üstüne koyarak yenilenip geliştirilen Genç AKADEMİ bu yıl Engelsiz bir şekilde karşınıza çıkıyor. 

Etkinliğimizin kitlesini genişletmek adına bu yıl ​​simultane işaret dili çevirisi, sesli betimleme, canlı deşifre sağlanacaktır. Ayrıca, etkinlik salonumuz tekerlekli sandalyeli katılımcılar için erişilebilirdir. Etkinlik gününde artık çeşitli engellere sahip üniversite öğrencilerini de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

 

Genç AKADEMİ’nin daha fazla öğrenciye ulaşabilmesi adına sizlere de bilgi vermek istedik. Derneğinizdeki öğrencilerin etkinlikten ve yapılan yeni düzenlemelerden faydalanabileceklerini düşünüyoruz. Genç AKADEMİ biletleri şu anda online olarak Biletino.com üzerinden satışta.

 

Bu tanıtım mailini ve eklediğimiz tanıtım dosyasını öğrencileriniz ile paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Genç AKADEMİ organizasyon ekibi olarak, derneğinizden etkinliğe katılmak isteyen öğrencileri heyecanla Ankara’da bekliyor olacağız.

 

Bilet linklimiz: https://biletino.com/tr/e-j5g/18-genc-akademi/

 

İyi dileklerimle ve saygılarımla,

 

Mehmet Üstün GÖRÜŞ

Endüstri Mühendisliği Operational Research Kulübü Aktif Üyesi

Go Back