ANASAYFA - Haberler - TÜRGÖK 20. yılını konserle kutladı

TÜRGÖK 20. yılını konserle kutladı

TÜRGÖK 20. yılını konserle kutladı


Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı TÜRGÖK’ün kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri kapsamında Alsancak Musiki Derneği Kitaplık yararına Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bir konser gerçekleştirdi. 

TRT Sanatçısı Şef Gülten Yeğin yönetiminde Alsancak Musiki Derneği Korosu 1. Bölümde Türk Sanat Müziği 2. Bölümde ise, Makamsal Pop parçaları ile davetlilere güzel bir gece yaşattı. Kitaplık üyeleri de TÜRGÖK davetlisi olarak geceye katılarak güzel bir zaman geçirdiler. 

Görmeyenlerin eğitimleri için çalışıyor

20 yıldır görmeyenlerin eğitimlerine ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kabartma ve sesli kitap üreten TÜRGÖK, bu geceyi düzenleyen Alsancak Musiki Derneği, organizasyona destek olan Sayın İsmail Ayduk ve bu konserin ev sahipliğini yapan Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi adına gecenin anısına birer Kabartma Kitap bastı. TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan yaptığı konuşma sonrasında Alsancak Musiki Derneği Başkanı Fethiye Fırat Alaçalı’ya, İsmail Ayduk’a ve AASSM Müdürü Emel Akçay Özer’e adlarına basılan kabartma kitapların teşekkür belgelerini takdim etti.

https://www.egemenlik.com.tr/turgok-20-yilini-konserle-kutladi/14880/

https://www.halkizbiz.com/turgok_20__yilini_konserle_kutladi

https://sevmedya.com/turgok-20-yilini-konserle-kutladi/

 https://www.egehaber.com/turgok-20-yilini-konserle-kutladi-642269/

https://www.dokuzeylul.com/turgok-20-yilini-konserle-kutladi

https://www.gozlemgazetesi.com/2024/05/03/turgok-20-yilini-konserle-kutladi/

https://www.habergundemim.com/turgok-20-yilini-konserle-kutladi-191216-haberi

 

 

 

Geri Dön