ANASAYFA - Haberler - ÜNLÜ psikiyatrist Prof. Dr. Yankı Yazgan, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) yararına “Hayat Zor ama Zevkli“ söyleşisi ile İzmirlilerle buluştu.

ÜNLÜ psikiyatrist Prof. Dr. Yankı Yazgan, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) yararına “Hayat Zor ama Zevkli“ söyleşisi ile İzmirlilerle buluştu.

DESEM’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yazgan, zevk, zahmet, zaman ve zorunluluk dörtlüsünden bahsederek, “Hayatın zor olduğundan şikayetçi olsak da, zevkinden vazgeçmeyi aklımıza bile getirmek istemeyiz. Zahmetli ve zor durumlar insan hayatında gelişimin araçları sayılırlar. Bir yandan uzak durmaya çalıştığımız, diğer yandan yaşadıktan sonra ‘iyi ki’ diye andığımız durumları anlamak, felaketsiz ama geliştirici hayatın anahtarlarından birisi olabilir” dedi. Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı Başkanı Tülay Yazgan ise, İzmir doğumlu olan Yazgan’ın her daim kendilerine destek olduğunu belirterek, kendisine kitaplığın Dünya Çocuk Kitapları Haftasında başlattığı son projeleri olan Ödünç Kabartma Kitap Projesi kapsamında Gültekin Yazgan tarafından yazılmış Kör Uçuş kitabının kabartma şeklinde bastıklarını belirten teşekkür mektubunu sundu.

Geri Dön